Se över företagets märkningssystem

  1. Home
  2. /
  3. företagande
  4. /
  5. Se över företagets märkningssystem

Se över företagets märkningssystem

Posted in : företagande on by : Dorothy Dare

I en produktion är det flera olika delar som ska fungera. De ska vara snudd på sömlösa och de ska göra arbetet lite enklare. Ett effektivt märkningssystem kan göra precis det här för ditt företag. Spara tid och energi genom att ha ett system som verkligen fungerar och är designat för ditt företag.

Vikten av märkning

Märkningen är inte bara ett arbetsmoment, utan det är ett mycket viktigt moment. Arbetet blir så mycket lättare när märkningen är skött. Med ordentligt märkta produkter och emballage är risken mindre att de försvinner på lagret, eller under transport. Inga mer mystiska fynd på lagret eller emballage som inte finns med andra ord. Din produktion kan bli ännu mer effektiv när allting är märkt och organiserat, ingen behöver ödsla tid på att leta efter något som inte finns.

Personlig märkning

Domino är ett företag som hjälper till att designa specifika lösningar efter företagets önskemål. Det betyder alltså att du får en skräddarsydd lösning och slipper anpassa dig efter ett system. Läs mer här om vilka tjänster du kan använda dig av.

Oavsett om det är streckkoder, datummärkning eller annan serialiserad data, kan du använda Dominos tjänster. Luta dig tillbaka och njut av en arbetsplats som fungerar ännu bättre än den gjorde tidigare.