Bra webbyråer i Stockholm

  1. Home
  2. /
  3. marknadsföring
  4. /
  5. Bra webbyråer i Stockholm

Bra webbyråer i Stockholm

Posted in : marknadsföring on by : Dorothy Dare

I Stockholm finns det gott om olika webbyråer, men vilka är bra och värda att anlita? Byråerna är inriktade på olika saker och alla har de sin specialitet. Det kan därför löna sig att göra en undersökning gällande en specifik byrås nisch. Några välkända och omtyckta är Triggerfish, Wasabi Web och Pigment.WordPress är ett användarvänligt publiceringsverktyg och det är just denna plattform som Triggerfish arbetar med. De kan hjälpa dig med att skapa en traditionell företagssajt som är säker, snabb och användarvänlig. Vill du även bedriva e-handel finns det så kallade plugin-program som gör att du kan sälja både i Sverige och till utländska kunder.

Snygg design

Har du en fungerande hemsida men behöver hjälp med designen kan du vända dig till exempelvis Pigment. De har haft uppdrag för både Stockholms Kulturfestival och Gunnebo Slott och trädgårdar. Förutom snygg design kan de också erbjuda sökmotoroptimering för medelstora företag. Även Pigment arbetar med WordPress när de skapar hemsidor.Wasabi Web är ett företag som har fysiska lokaler i både Stockholm och i Uppsala. De inriktar sig på webbproduktion, digital marknadsföring, drift och säkerhet samt anordnar utbildningar. Vill du själv bli bättre på exempelvis användarvänlighet och säkerhet på nätet kan du alltså även vända dig till denna prisbelönta byrå.

Portfolio och omdömen

Nya webbyråer och enskilda företag som drivs av en enda person kan hålla lika hög kvalitet som de mer välkända. Nackdelen är att de antagligen inte har en lika stor portfolio att visa upp samt att omdömen angående skicklighet och kundnöjdhet är färre. Försök ändå att skapa en uppfattning om tidigare utförda arbeten.När du anlitar en webbyrå i Stockholm bör du inte enbart gå på tidigare omdömen utan också på magkänsla. Får du bra kontakt med företagets representant och om personen förstår dina önskemål kan det vara värt att satsa på byrån även om det är ett nystartat företag. Lita på magkänslan!